Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrání po seniorovi - Aktualizace

TRUTNOVSKO - Muže viděli naposledy včera v 9:30 hodin. 

Martin Luska - pohřešovanýMartin Luska - pohřešovanýAKTUALIZACE: Do dnešního dne se nám bohužel nepodařilo seniora nalézt. Podařilo se však zajistit jeho aktuální fotografii. Oblečení, které má na sobě, včetně batohu by měl mít i v době jeho odchodu na výlet.
Z důvodu obavy o jeho zdraví a život, opětovně žádáme veřejnost o spolupráci při jeho pátrání. Jakoukoliv informaci o něm, sdělte na lince 158.
Za spolupráci předem děkujeme.

por. Iva Kormošová, 8.11.2021, 11.45
____________________________________________________

Včera večer ve 21. hodin jsme na lince 158 přijali oznámení, které se týkalo pohřešování 68letého seniora, který je na rekreačním pobytu v obci Rudník, Javorník na Trutnovsku. Organizátoři akce muže naposledy viděli v pátek (5. 11. 2021) v 9:30 hodin s batohem na zádech, před tím, než se vypravil na výlet. Dle oznamovatelky pohřešovaný nevlastní mobilní telefon a neužívá žádné životu důležité léky. Muž se měl vrátit na večeři jako předchozí dny.

Muž je vysoký 170 cm, střední postavy, má krátké šedivé vlasy, na sobě měl oblečenou modrošedou bundu, modré manšestrové kalhoty a černé šněrovací boty.
Muž při chůzi napadá na nohu.

Trutnovská policie žádá tímto veřejnost o pomoc při pátrání po seniorovi. Pokud jste muže výše uvedeného popisu viděli, popřípadě víte, jakým směrem šel, kontaktujte nás neprodleně na linku 158.
Děkujeme.

por. Pižlová Šárka,DiS.
6. 11. 2021, 9:20
Fotografie a další informace: zde. 
Pokud je odkaz neaktivní, pohřešování bylo odvoláno.

Odkazy do noveho okna

Martin Luska - pohřešovaný

Martin Luska - pohřešovaný 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem