Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Podezření z vraždy - AKTUALIZACE II.

HRADECKO - Podezřelý muž byl během hodiny zadržen. 

AKTUALIZACE II.: Vazební jednání u soudu proběhlo v dnešních odpoledních hodinách, kdy soudce návrh k vzetí do vazby akceptoval. Díky výborné spolupráci všech zainteresovaných složek byl obviněný muž předán vězeňské službě po přibližně 20 hodinách od spáchání skutku.

por. Iva Kormošová, 5.1.2024, 14.15
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE: Dnešního dne jsme obvinili včera zadrženého 32letého muže ze zvlášť závažného zločinu vražda. Klademe mu za vinu, že po předchozí hádce napadl kuchyňským nožem 14letého chlapce, který na místě na následky zranění zemřel. Obviněnému muži hrozí trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo trest výjimečný.
V nejbližší době podáme ke státnímu zástupci podnět na vzetí obviněného muže do vazby.

por. Iva Kormošová, 5.1.2024, 9.45
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes okolo půl šesté podvečerní došlo na Hlavním nádraží v Hradci Králové k násilnému trestnému činu, kdy po pachateli pátraly desítky policistů. Varovali jsme občany, aby se ho nepokoušeli sami zadržet, protože mohl být ozbrojen pravděpodobně nožem. Během hodiny se nám ho podařilo zadržet v jeho bydlišti v Hradci Králové. Provoz vlaků byl ihned po činu zastaven a obnoven okolo 18.45.
Jedná se o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelým je 32letý muž a poškozenou osobou osoba mladší 15 let. Všechny okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření. K činu došlo mezi kolejišti mimo nástupní místa.

por. Iva Kormošová 
4.1.2024, 20.45

vytisknout  e-mailem