Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

2.AKTUALIZACE - Dům uhašen, provoz obnoven

LIBEREC - Hasiči a policisté zasahují u požáru budovy v centru Liberce. V ulici je zastavena doprava. 

Ohledáním místa požáru bylo zjištěno, že došlo ze zatím nezjištěných příčin k zahoření dřevěné verandy. Vše dokumentuje policejní technik služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Liberec. Předběžně je škoda odhadnuta na 250 tisíc korun.
Provoz byl obnoven v 15:05 hodin.

24. července 2018, 15:15 hodin
mjr. Mgr. Suchánková

______________________________________________________________________________________________________

Hasičům se podařilo do necelé hodiny požár uhasit. V tuto chvíli bude vyšetřovatel hasičů ve spolupráci s policisty zjišťovat, odkud a proč se požár rozšířil, případně rozsah škod.

Provoz kolem objektu je zatím stále pro veškerou dopravu zcela uzavřený. Z důvodu požáru bylo nutné evakuovat cca 15 osob, nikdo nebyl zraněn.


24. července 2018, 14:50 hodin
mjr. Mgr. Suchánková

_____________________________________________________________________________________________________________V úterý, krátce před druhou hodinou odpoledne, obdržel operátor tísňové linky Policie ČR oznámení z linky 112 o požáru v centru města Liberce. Podle zatím prvotních informací hoří střecha multifunkční budovy v ulici Jánská 864, naproti obchodnímu domu Tesco.

V tuto chvíli zasahují na místě hasiči, policisté s ohledem na bezpečnost osob, ale i z důvodu, že kolem objektu vede hlavní tramvajová trať, zastavili provoz v obou směrech. Do těchto míst tedy nesmí v tuto chvíli vjíždět tramvaje, autobusy, ani osobní vozidla, není povolen ani vstup chodcům.


24. července 2018, 14:20 hodin
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem