Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme ženu, která zranila toaletářku na autobusovém nádraží

JABLONECKO - Devastujícím zraněním dvou prstů toaletářky skončil incident kvůli nezaplacené pětikoruně. 

V neděli 22. července kolem 17. hodiny došlo na toaletách autobusového nádraží v Jablonci nad Nisou ke konfliktu, při kterém utrpěla devastující zranění na ruce 76letá toaletářka. Ta nechtěla vpustit bez zaplacení pětikorunového poplatku na toaletu ženu, která jí sdělila, že u sebe nemá žádné peníze a současně se do jedné z volných kabinek hrnula.

V tom, aby mohla toaletu využít zadarmo, se jí snažila zabránit poškozená, která se s neplatící návštěvnicí začala přetahovat o dveře kabinky. Ty pak druhá účastnice incidentu  zabouchla a toaletářce přitom těžce zranila dva prsty na ruce. Jedná se o velmi bolestivé poranění, a to konkrétně o odtrhnutí bříšek dvou prstů, které jí pak museli lékaři  zpátky přišít v nemocnici.

Tento úraz má mít na svědomí žena mezi 30 až 35 lety, štíhlé postavy v modrém svetru a batohem na zádech. Ta po opuštění toaletní kabinky ihned odešla neznámo kam, aniž by starší ženě věnovala jakoukoliv pozornost. Domníváme se, že odcestovala některým z autobusů. Žádáme proto případné svědky, kteří se v neděli odpoledne po autobusovém nádraží pohybovali, aby nám pomohli ženu v modrém svetru vypátrat. Potřebujeme ji k případu vyslechnout. Samozřejmě také uvítáme, když se nám tato žena sama ozve.

27. 7. 2018
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem