Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Deset dnů nesmí domů

Přerov - Další agresor byl vykázán na 10 dnů. Opakovaně napadal svoji družku, vyhrožoval jí a to vše před jejich nezletilými dětmi.  

Včerejšího dne vykázali přerovští policisté dalšího násilníka z domu. V letošním roce se jedná již o jedenadvacátý případ, realizovaný policisty územního odboru Přerov. V loňském roce bylo na teritoriu územního odboru Přerov realizováno 29 případů vykázání. V celém olomouckém kraji bylo ke dni 31.října 2012 realizováno 87 případů vykázání.
 
Včerejšího dne byl ze společně obývaného bytu a jeho přilehlých prostor vykázán sedmadvacetiletý muž. Toho dne (12.11.2012) přijali policisté oznámení o fyzickém napadení devětadvacetileté ženy v jednom z bytů na ulici Kojetínská v Přerově, kterého se dopustil její druh. Žena během incidentu utrpěla zranění, z něhož se bude léčit nejméně 10 dnů. Během napadání muž ženě vyhrožoval, že ji zabije. Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. Během vyšetřování celé události policisté zjistili, že takového jednání se 27letý muž nedopustil poprvé. Nejméně od měsíce srpna letošního roku svoji družku napadal, vyhrožoval jí a to i před jejich 4 nezletilými dětmi. Dokonce byl již za své jednání v měsíci srpnu letošního roku vykázán. Muži zákona využili svého oprávnění a agresora vykázali na dobu 10 dnů ze společně obývaného bytu a jeho přilehlých prostor do vzdálenosti 100 metrů. Poslední incident ze včerejšího dne je šetřen samostatně jako podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování, za který podezřelému hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

por. Mgr. Irena Urbánková

13. listopadu 2012

vytisknout  e-mailem