Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupež na čerpací stanici

Hranice - s nožem v ruce si vynutil vydání hotovosti 

K přepadení čerpací stanice v Hranicích na ulici Bělotínská došlo dne 18.11.2011 v 01:37 hod.. Neznámý pachatel vstoupil do prodejny a šel do prostoru až za prodejní pult s pokladnou, kde vytáhl na obsluhující pracovnici nůž, který držel v oblasti břicha poškozené. Na ženu zakřičel, aby mu dala peníze. Ta z obavy o svůj život vytáhla z pokladny peníze a dala je pachateli do igelitové tašky, kterou si nachystal. Nejprve mu dala papírové bankovky a poté drobné mince. Finanční hotovost, kterou nechala pod mincovníkem si vzal pachatel sám a pak si ještě z regálu přisvojil 4 krabičky cigaret, přitom stále ženu ohrožoval nožem. Z místa loupežného přepadení následně utekl pryč. Celková škoda byla vyčíslena na 15 238 Kč.
Popis pachatele: jednalo se o muže ve věku cca 25 let, štíhlé 170 cm vysoké postavy. Měl oblečené modré riflové kalhoty, béžovou mikinu na zip s nápisem New York a na nohou měl světlé sportovní boty. Přes hlavu měl tmavou kapuci a přes obličej od krku až po nos černobíle kostkovanou šálu, na rukou tmavé rukavice.
Policie žádá o pomoc širokou veřejnost nebo případné svědky, kteří se v inkriminované době nacházeli v blízkosti čerpací stanice, kde došlo k loupežnému přepadení a mohli by poskytnout jakékoliv informace, které povedou k odhalení pachatele násilné trestné činnosti, aby kontaktovali policii na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. 
Děkujeme za spolupráci.  
nprap. Mgr. Miluše Zajícová
18.11.2011

vytisknout  e-mailem