Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Policie hledá svědky

Šumperk - z trestného činu ublížení na zdraví je podezřelý neznámý muž. 

Dne 1. 1. 2011 kolem třetí hodiny ráno na náměstí Osvobození v Zábřehu nad Moravou došlo k incidentu mezi neznámým mužem a 23letým mužem ze Zábřehu.
Incidentu předcházelo to, kdy neznámý muž šel po náměstí Osvobození směrem k ulici Školské s ženou, kterou před prodejnou elektra Kalous fyzicky napadl. 23letý muž v daný okamžik procházel kolem a když viděl, jak žena upadla na zem tak se jí zastal. Na to neznámý muž přistoupil k 23letému muži a začali se strkat, kdy mu útočník uvedl, aby si zapamatoval jeho obličej, protože ho někdy zabije, při strkání oba dva upadli na zem. Po chvíli tohoto jednání oba zanechali a 23letý muž odešel směrem k ulici Školské. Po pěti metrech od křižovatky ulice Školská naproti novinovému stánku, 23letý muž zaslechl, jak někdo za ním běží, když se pootočil tak dostal ránu do boku, po které upadl na zem. Po pádu na zem uviděl neznámého muže, se kterým se před tím dostal do konfliktu. Následně jej neznámý muž opakovaně kopal do hlavy, kdy poškozený utrpěl zranění, se kterým musel vyhledat lékařské ošetření.

K popisu pachatele:
Jednalo se o muže ve věku 25 až 28let, vysokého kolem 180 centimetrů a na krátko střižených tmavých hnědých vlasů. Oblečen byl do zimní bundy a riflí.

K osobě ženy:
Jednalo se o ženu ve věku 20 až 25 let, blond vlasy pod ramena.

Policie České republiky Šumperk žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí náměstí Svobody a ulice Školské v Zábřehu a viděli přicházet nebo odcházet popsané osoby, aby kontaktovali Policii České republiky Šumperk, na telefonních číslech 974 779 101, 974 779 102 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Josef Bednařík
14. ledna 2011

vytisknout  e-mailem