Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Policie žádá o pomoc při pátrání

PROSTĚJOVSKO - Trestnou činnost páchá dál. 

Od 8. července 2017 pátrají policisté po čtyřiadvacetiletém Karlu Bauerovi z Prostějovska.

Hledaný Karel Bauer se narodil 18. dubna 1993. K trvalému pobytu je přihlášen v okrese Prostějov. Je přibližně 170 centimetrů vysoký, má atletickou postavu, modré oči, oválný obličej k bradě zúžený. Vlasy hnědé barvy mívá oholené. Vousy nenosí. Zdánlivé stáří odpovídá věku 22 - 26 let.

Muž je hledaný pro rozsáhlou majetkovou trestnou činnost, které se dopouští na celém území České republiky, nejčastěji na Konicku, Olomoucku a v Praze.

V současnosti se hledaný muž pravděpodobně pohybuje ve vozidle BMW 318D černé barvy, rok výroby 2002, RZ 2M1 8827, které bylo odcizeno 25. srpna 2017 v obci na Prostějovsku. Je však velice pravděpodobné, že na vozidle používá jinou registrační značku.

Policie ČR žádá občany o poskytnutí informací k současnému místu pobytu, výskytu či pohybu hledaného muže. Informaci prosím podejte v pracovní dobu 7:00 – 15:00 hodin na telefonní linku obvodního oddělení v Konici číslo 974 781 711, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158 či e-mailem na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky pp.oo.operacni@pcr.cz.

por. Mgr. František Kořínek

Odkazy do noveho okna

Hledaný  Karel Bauer

Hledaný Karel Bauer 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem