Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Přepadená čerpací stanice

Přerovsko - loupit přišel se zbraní  

Policie žádá o pomoc širokou veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění pachatele zločinu loupež, kterého se dopustil dne 6.3.2011 v 19:44 hodin na čerpací stanici v Tovačově na ulici Sadová.

 

Mladík ve věku kolem 25 - 30 let, nejprve přijel k čerpací stanici vozidlem Škoda Felicia tmavé barvy. U jednoho ze stojanů natankoval benzín a poté vstoupil do prodejny čerpací stanice na ulice Sadová v Tovačově. Uvnitř prodejny vytáhl stříbrnou pistoli, kterou mířil na obsluhu čerpací stanice a požadoval vydání finanční hotovosti. Žena (1974) mu z obavy o svůj život vydala cca 7 000 Kč. Pachatel peníze vzal, uschoval je do kapsy kalhot a z místa odejel motorovým vozidlem Škoda Felicia tmavé barvy. Celková škoda byla vyčíslena na 7 500 Kč. Při přepadení ke zranění osob nedošlo. Za tento skutek hrozí pachateli až desetiletý pobyt za mřížemi. 

 

 

 
Popis pachatele: pachatel byl muž ve věku 25 - 30 let, štíhlé sportovní postavy, vysoký byl 170 - 175 cm. Hovořil česky, bez přízvuku. Oblečen byl do tmavě modré mikiny s kapucí se zapínáním na zip, na přední části mikiny bílý nápis. Na nohou měl tmavě modré sportovní kalhoty. Na hlavě měl světle modrou kšiltovku. Přijel vozidlem Škoda Felicia tmavé barvy.
 
 
Jakékoliv informace o pachateli mohou občané oznámit na kteroukoliv policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158. Děkujeme za spolupráci.

21.3.2011

por. Mgr. Irena Urbánková

LP Tovačov3
LP Tovačov
LP Tovačov 1
LP Tovačov2

identikit pachateleidentikit pachatele

vytisknout  e-mailem