Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Spravedlnosti neuniknou

PŘEROVSKO - Tři mladíci jsou obviněni z ublížení na zdraví  

Dne 23. 6. 2014 obvinili policisté Obvodního oddělení Kojetín tři mladé muže ve věku 20 a 28 let ze spáchání trestných činů Ublížení na zdraví a Výtržnictví.
Dne 31. 5. 2014 krátce před třetí hodinou ranní na nám. Republiky v Kojetíně na místě veřejně přístupném fyzicky napadli šestatřicetiletého muže z obce Rataje. Muž procházel kolem parku v blízkosti vlakového nádraží a minul se s mladíkem tmavší pleti. Z parku pak slyšel hlasy a hned na to došlo k útoku na jeho osobu. Přestože se snažil skupince osob utéct, strhli ho na zem, kde do něho kopali a bili pěstmi do celého těla. Od surového útoku třech mladíků mu pomohla devatenáctiletá dívka, která se je snažila odehnat. Mladý muž byl zraněn a musel být ošetřen v nemocnici. Po incidentu také marně hledal peněženku s doklady. Prázdná pak byla nalezena u vchodu vlakového nádraží. Hmotná škoda byla vyčíslena na 400 korun.
Policisté se případem intenzivně zabývali a díky jejich místní a věcné znalosti se jim podařila ustanovit během dvou týdnů tříčlenná partička útočníků. Hrozí jim trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let. Stíhání je vedeno na svobodě.

por. Mgr. Bc. Marie Štrbáková, DiS.

25. 6. 2014

vytisknout  e-mailem