Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Tragická událost na železnici

Hranicko - Výzva k veřejnosti se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy, sražené vlakem.  

V neděli 22. ledna 2012 kolem osmé hodiny ranní byla v kolejišti před železniční stanicí Hranice, ve směru od Bělotína na Hranice, sražena projíždějící soupravou Pendolina žena neznámé totožnosti, která byla na místě usmrcena. Ve věci byla nařízena soudní pitva. V důsledku tragické události došlo ke zpoždění v době od 8:10 hodin do 11:32 hodin, provoz byl veden pouze po jedné koleji v obou směrech. Ve věci nadále probíhá šetření. Vzhledem k tomu, že se doposud nepodařilo zjistit totožnost neznámé ženy, Policie České republiky se tímto obrací na širokou veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po její totožnosti.
 
K popisu neznámé ženy uvádíme následující: předpokládané stáří neznámé ženy je 40 - 60 let, hnědé vlasy. Byla oblečena do světle hnědé koženkové bundy s nápisem na štítku uvnitř XS1957 Firenze, modré mikiny s nápisy na přední straně Copy, Big, Cut, Paste, dále světle hnědé mikiny se zapínáním v horní části na zip s nápisem na štítku Vamp, svetru hnědé barvy s červenými třásněmi na hrudi, růžového trička s nápisem na štítku O-Lico, trička zelené barvy s kapucí s nápisem na štítku New Breed.  Na nohou měla oblečeny béžové kalhoty s nápisem Freewdy, modré tepláky s bílou šňůrkou, obutou měla hnědou zimní obuv s nápisem RTX uvnitř. Na levém stehnu měla tetování PETER MTR VI, pod ním vytetováno 18 (foto v příloze). Tetování je staršího data modré barvy. V blízkosti ženy byl nalezen světle šedý kožich s nápisem na štítku Kara a batoh modré barvy s nápisem Mars s oděvními svršky.
 
 
Policie České republiky Územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé ženy. Jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění její totožnosti mohou občané poskytnout na bezplatné telefonní lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. Děkujeme za spolupráci. 

23.1.2012

por. Mgr. Irena Urbánková

vytisknout  e-mailem