Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Vloupání do sklepních kójí

Olomouc - v březnu zloději odcizili ze sklepů věci za více jak 80 tisíc korun 

Někdy v březnu se vloupali dosud neznámí pachatelé do sklepních kójí v domech na ulici Brněnská a Heyrovského v Olomouci. Pachatelé vždy překonali dveře vedoucí do sklepních prostor a u 14 sklepních kójí odstranili zámky. Následně některé kóje pouze prohledali a ze tří odcizili příklepovou vrtačku, úhlovou brusku, míchadlo malty, jízdní kolo, motorovou pilu a čtyři elektronová kola i s pneumatikami. Předběžná škoda, kterou zloději způsobili, činí  53 tisíc korun.
Také na Tř. Svornosti v Olomouci se zloděj vloupal do kolárny, kde odcizil uzamčené dámské jízdní kolo za 8 tisíc korun. Krádeží dvou zámků vznikla ještě majiteli škoda 400 korun.
Další kolo odcizil zloděj ze sklepní kóje v domě na ulici Stiborova v Olomouci. Zde se mu opět zalíbilo pánské horské jízdní kolo modrostříbrné barvy, s hydraulickými brzdami a nášlapnými pedály za 15 tisíc korun.
Také v Uničově, v domě na ulici Komenského navštívil zloděj sklepní kóji. Zde odcizil čtyři letní pneumatiky o rozměru 155/70R13. Majitel celkovou škodu poškozením a odcizením vyčíslil na 4 200 korun.
 

 

por. Mgr. Marta Vlachová

3. 3. 2011

vytisknout  e-mailem