Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy, Kancelář ředitele

Žadatel si podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve které žádal o poskytnutí informace týkající se jeho oznámení o dopravních přestupcích, oznámení o špatném technickém stavu chodníku podél souběžné části komunikace ulice Plzeňská konkrétně před prodejnou Ovocný světozor, Plzeňská 1233/279 a blokem domů. Zároveň požadoval informaci o počtech přestupků týkajících se nesprávného parkování v uvedeném místě v ulici Plzeňská v době od 1. 1. 2023 do 31. 1. 2024. 

Žadateli bylo sděleno následující:

Zadokumentovaná jednání byla předána k dalšímu zpracování na Obvodní ředitelství policie Praha II. Oznámená jednání byla předána k vyřízení dle místní příslušnosti MOP Stodůlky.

Oznámení o technickém stavu chodníku podél souběžné části komunikace ulice Plzeňská bylo dle sdělení OŘP Praha II předáno k posouzení a dalším opatřením Technické správě komunikací hl. m. Prahy. V uvedeném místě v době od 1. 1. 2023 do 31. 1. 2024 nebyl zjištěn (evidován) žádný přestupek týkající se nesprávného způsobu parkování.

vytisknout  e-mailem