Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátráme po 72leté ženě

Do pátrání jsme zapojili i vrtulník s termovizí, doposud bylo pátrání bezúspěšně. Obracíme se s prosbou o pomoc na veřejnost  

Jméno a fotografie pohřešované ženy

Trutnovští policisté žádají touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované 72leté ženě , která v průběhu víkendu odešla z místa svého trvalého bydliště ve Dvoře Králové n. L. neznámo kam a do současné doby o sobě nikomu ze svých nejbližších příbuzných nepodala žádnou zprávu.
Vnuk pohřešované, který s ní společně bydlí, vypověděl, že babičku viděl naposledy v sobotu 3. 11. 2012 po osmé hodině večer. V neděli už babičku neviděl. Neví, zda z důvodu toho, že se míjeli, nebo už v bytě nebyla.
 
Kriminalisté disponují informací, že řidič autobusu, který seniorku dobře zná, ji viděl v pondělí 5. 11. 2012 kolem 11. hodiny, když šla od Šindelářské věže směrem k Palackého ulici. Potvrdil, že paní venčila svého psa, Stafordšírského teriéra hnědo bílé barvy. Od této chvíle stopa končí.
 
Policisté okamžitě rozjeli masivní pátrací akci, při které se zaměřili na všechna místa, kde by paní mohla být viděna, případně by zde mohla přebývat. Do pátrání jsme zapojili i vrtulník s termovizí, vše ale bohužel doposud bezúspěšně. Z tohoto důvodu se obracíme s prosbou o pomoc na veřejnost.
 
Paní je střední asi 150 cm vysoké postavy. Má krátce střižené hnědé vlasy, hnědé oči a nosí dioptrické brýle obdélníkového tvaru s úzkými obroučkami. Zvláštností je pokleslé horní víčko levého oka. Oblečená by měla být do tmavých tepláků, modrého svetru a modré vesty. Na nohou by mohla mít tmavé polobotky se suchým zipem přes nárt.
       
Policie České republiky žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu či pobytu Jolany Vrabcové sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned zatelefonují na Polici České republiky ve Dvoře Králové nad Labem  nebo přímo na bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci předem děkujeme.
 
 
mjr. Mgr. Ivana Ježková
tisková mluvčí, tel. 602651187
7. 11. 2012, 11:35
           

vytisknout  e-mailem