Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupežné přepadení

SOKOLOV – Policisté pátrají po pachateli loupeže 

Sokolovští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání zločinu loupeže.
 
Kriminalisté pátrají po doposud neznámém muži, který dnes (14.dubna 2011) kolem půl čtvrté hodiny ranní vstoupil do provozovny čerpací stanice Robin Oil v Sokolově , na ulici Vítězná. Po pracovnici obsluhy požadoval muž vydání finanční hotovosti. Žena po zastrašení mužem vydala finanční hotovost pohybující se v rádu tisíce korun. Pachatel s penězi utekl.
 
Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže na identikitu. Muž byl ve věku 30 až 35let, bílé pleti, vysoký přibližně 200 cm, štíhlé postavy. Obličej měl oválný, pod nosem malý knírek a na tvářích krátký vous tzv. strniště. Oči, mu zakrývali černé sluneční brýle. Hovořil česky bez cizího přízvuku.
 
Na sobě měl muž oblečenou černou šusťákovou bundu na zip a tmavé kalhoty. Na hlavě měl čistě bílou zimní čepici a ruce mu zakrývali bílé rukavice.
 
Policie žádá veřejnost o spolupráci, v případě, že jste uvedené loupežné přepadení viděli nebo, můžete poskytnou informaci k pachateli, obraťte se prosím na nejbližší policejní stanici nebo volejte na linku 158. 
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
14.dubna 2011
Odkazy do noveho okna

identikit pachatele

identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem