Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po dvou pohřešovaných dívkách

KARLOVARSKÝ KRAJ - Pomozte při pátrání. 

Policisté pátrají po dvou pohřešovaných dívkách z Chebu ve věku 11 a 13 let. Ty odešly společně dnes odpoledne ven a byly naposledy viděny kolem 16.00 hodiny u Intersparu v Chebu. Domů se měly vrátit do setmění, ale nevrátily se.
 
Další informace k hledané 11leté dívce naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
Další informace k hledané 13leté dívce naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).
 
 Mladší z dívek je silné postavy, asi 160 cm vysoké, oblečená byla do šedých maskáčových kalhot, bílo-červené mikiny. Nosí rovné tmavé vlasy po ramena. Starší cizinka Ukrajinské národnosti trvale žijící na území ČR je obdobné postavy a naposledy byla oblečená do fialových jeansů, bílých tenisek a červené dlouhé mikiny. Z veřejné sociální sítě obou dívek bylo zjištěno, že si dnes 28. 9. 2014 psaly kolem 11:49 hod. s kamarádem z Prahy. U obou dívek bylo zjištěno, že z domova každé z dívek zmizela velká cestovní taška. Dle šetření se dívky mohly pohybovat ještě kolem 20:30 hod. v Chebu v okolí kláštera.
 
Jakékoliv poznatky k oběma pohřešovaným dívkám volejte na bezplatnou telefonní linku 158.
 
nprap. Zuzana Týřová
28. 9. 2014

vytisknout  e-mailem