Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pohřešovaný 6 letý chlapec

KARLOVARSKÝ KRAJ – Policisté žádají o pomoc.  

Ašští policisté pátrají po šestiletém pohřešovaném chlapci z Aše. Ten byl naposledy viděn včera dne 22. 7. kolem 21:00 hodin v Aši na dětském hřišti poblíž bowlingu.
 
Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní,  byla pohřešovaná osoba nalezena).
 
Pohřešovaný chlapec je asi 120 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědé vlasy a velké výrazné oči hnědé barvy. Na sobě měl modré kalhoty, světlehnědou mikinu a modré sandále. Měl by mít u sebe zelenomodré jízdní kolo a modrou cyklistickou přilbu. Jakékoliv informace k pohřešovanému chlapci volejte na bezplatnou telefonní linku 158.
 
DODATEK
Do pátrací akce bylo v noci nasazeno 30 policistů a vrtulník s termovizí, kteří po pohřešovaném chlapci intenzivně pátrali.
Po celou dobu pátrání byly také prováděny další prověrky a poté na základě aktivní práce policistů, kteří jezdili po Aši a megafonem hlásili, že pátráme po pohřešovaném chlapci, byl chlapec v pořádku nalezen u kamaráda, u kterého přes noc přespal. Poté byl předán zpět jeho rodičům.
 
V době, kdy byl chlapec nalezen, bylo již připraveno na rozsáhlou pátrací akci kolem 120 policistů, psovodů, ale také i kolem 70 hasičů, kteří se chystali začít intenzivně pátrat po pohřešovaném chlapci. K opětovnému vzlétnutí byl také již připraven vrtulník letecké služby.
 
Rady pro rodiče
  • vymezte prostor, ve kterém se v době her venku mohou vaše děti pohybovat, tak abys jste je měli v dohledu a mohli je kontrolovat
  • Učte své děti, ať Vás informují, pokud se chtějí vzdálit z předem domluveného místa
nprap. Kateřina Krejčí
23. 07. 2014

vytisknout  e-mailem