Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Loupeže

CHEB – Chebští policisté objasnili loupeže 

Chebští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání zločinu loupeže. Dva cizinci ve věku jednatřicet a dvaatřicet let v úmyslu zmocnit se finanční hotovosti vylákali pětačtyřicetiletého muže na ulici Svobody, kde jej společně fyzicky napadli, poté co jim muž nechtěl vydat finanční hotovost. Zadržení muži při svém jednání použili hrozbu nožem. Při následné potyčce zranili napadeného muže. Poté jim muž ze strachu vydal cennosti, které měl u sebe. Oba muži byli umístněni do policejní cely.
 
Druhý případ loupeže se stal 6.ledna, kdy tři pachatelé ve věku pětatřicet a sedmatřicet let přišli do herny baru v Chebu, ulici Evropská. Zde pod záminkou rozměnění finanční hotovosti přistoupili k obsluze. Když jim barman odmítl rozměnit hotovost, vnikl jeden z mužů za bar a pod pohrůžkou násilí na barmanovi požadoval finanční hotovost. V tomto jednání ho následovali další obvinění. Jeden z mužů nastříkala barmanovi do obličeje slzný plyn a prohledal ho. Z baru si pachatelé odnesli nalezenou elektroniku a finanční hotovost. Něž odešli ještě fyzicky několikrát napadli obsluhu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku nepřesahující 30 tisíc korun.

Dva muži z trojlístku byli zadrženi policisty a následně umístněni do policejní cely, kde čekají na rozhodnutí soudu o vzetí do vazby.

por. Ing. Bc. Pavel Valenta
9.1.2011

vytisknout  e-mailem