Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Nehody, krádeže

SOKOLOVSKO - 3 případy 

Kradl v obchodě
Policisté z Kraslic sdělili 34letému muži 11. 12. 2012 podezření z krádeže, které se měl dopustit v jedné z kraslických prodejen potravin. Podezřelý měl v obchodě uschovat 3 kusy salámu, 3 různé sýry, máslo a instantní kávu do igelitové tašky, kterou si s sebou do obchodu přinesl. Bez zaplacení měl muž projít prostorem pokladen. Při odchodu z obchodu byl zastaven pracovníkem ostrahy a odcizené věci v hodnotě 622 Kč byly nepoškozené vráceny zpět do regálů. Podezřelému hrozí až tříletý trest odnětí svobody. V posledních třech letech byl totiž za krádež odsouzen a potrestán Městským soudem v Brně.

Vloupali se do objektu a kradli
Z vloupání do objektu a krádeže monitoru od počítače sdělili chodovští policisté podezření dvěma mužům ve věku 24 a 30 let. Podezřelí měli společně přelézt oplocení u objektu a násilím vniknout do vnitřních prostor objektu, který prohledali. Ve vnitřních prostorách měli odcizit monitor k počítači a stejnou cestou se měli vracet ven. Při přelézání plotu je přistihla hlídka městské policie v Chodově a na místě jednoho z mužů zadržela. Policisté tak téhož dne sdělili zadrženému muži podezření a o pár dní později sdělili i druhému muži podezření z krádeže. Způsobená škoda je vyčíslena na částku 4 300 Kč.

Celkem 7 nehod řešili včera policisté na Sokolovsku
Ze včerejšího dne na dnešek řešili policisté celkem 7 dopravních nehod. Téměř pokaždé byla příčina nehody nepřizpůsobení rychlosti jízdy svým schopnostem a povětrnostním podmínkám. Na zledovatělé či zasněžené silnici dostali řidiči smyk, který se jim nepodařilo vyrovnat. Bouralo se na silnici R6, ale i mimo ni. Na R6 v ranních hodinách nabourali do svodidel hned tři řidiči nákladních vozidel. Ani v jednom případě nedošlo ke zranění a dechovou zkouškou byl vyloučen alkohol. Bouralo se také v obci Liboc, kdy řidička osobního vozidla Peugeot vjela na namrzlé silnici do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem. Řidička utrpěla při nehodě zranění, se kterými byla převezena do nemocnice. U obce Lomnice došlo k dopravní nehodě okolo 20:00 hodiny. Řidič vozidla BMW dostal při projíždění pravotočivé zatáčky smyk a narazil do ocelových svodidel. Ke zranění naštěstí nedošlo.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
12. prosince 2012

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehody

Dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem