Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní komplikace na dálnici

KRAJ VYSOČINA: Dopravní nehody provoz ve směru na Brno zastavily 

Dnes, v sobotu 14. ledna, přijali policisté před polednem oznámení o dopravní nehodě na km 127 dálnice D1 ve směru na Brno. Na místo vyjely ihned všechny složky integrovaného záchranného systému, které u nehody v současné době zasahují. Podle současných informací je mezi automobily, které měly na nehodě účast, autobus, nákladní vozidlo, dvě dodávky a šest osobních vozidel. Dálnice je ve směru na Brno neprůjezdná, intenzivně se pracuje na vyproštění vozidel, odklizení následků a zprůjezdnění dálnice.

Aktualizace, 13:54 hodin

V současné době je místo průjezdné jedním jízdním pruhem, lze ale v tuto chvíli předpokládat, že bude nutné ještě provoz na dálnici při vyprošťování havarovaných vozidel na nezbytně nutnou dobu uzavřít.

V současné době policisté dálničního oddělení střet vozidel šetří jako tři dopravní nehody. Provádějí na místě ohledání, zadokumentování a šetření. Příčinu dopravních nehod šetří. V tuto chvíli se intenzivně pracuje na odstranění havarovaných vozidel.

Je nutné, aby byli řidiči obezřetní, trpěliví a plně se věnovali řízení. Důležité je, aby dodržovali pravidla silničního provozu, dodržovali bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a řídili se pokyny policistů.

Aktualizace, 14:14 hodin

Při dopravních nehodách byli podle současných informací zraněni celkem tři lidé.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

14. ledna 2017

vytisknout  e-mailem