Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Během víkendu zmizela tři auta.

LIBEREC - Škody jsou přes milión korun. 

Během tohoto víkendu zmizela na Liberecku díky zlodějům tři auta. Asi nejvyšší finanční újmu utrpěl německý turista, který přišel o auto za více jak milión korun. Jednalo se o BMW, které si ze soboty na neděli zaparkoval u horského hotelu Ještěd. V neděli kolem desáté dopoledne ale už místo zelo prázdnotou.

Ze soboty na neděli zmizelo v Liberci ještě další auto, tentokrát Škoda Fabia v černé barvě. Její majitelka ji měla zaparkovanou ve Venušině ulici. I jí se bohužel naskytl nepříjemný obrázek opuštěného místa po jejím autě. Po černé fabii za sto tisíc korun vyhlásili policisté ihned po oznámení jejího odcizení pátrání. Auto se ale do současné doby nenašlo.

Nepříjemnost v podobě ocizení auta zažil ještě další oznamovatel. Tomu auto zmizelo v neděli z Jabloňové ulice v Liberci, a to v době mezi čtvrtou odpoledne a sedmou večer. Kdo šedý Peugeot skončil se zatím nepodařilo zjistit. Majitel odcizením auta vznikla škoda za osmdesát tisíc korun.

Po všech autech bylo vždy ihned po přijetí oznámení a zjištění důležitých informací k identifikaci vozidel vyhlášeno celostátní pátrání. To stále trvá, neboť se zatím nepodařilo žádné z těchto aut nalézt.

Vlasta Suchánková
e-mail: tiskova.krplb@mvcr.cz
tel.: 974 461 207
20. 9. 2010

 

vytisknout  e-mailem