Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme nezodpovědného řidiče a svědky nehody

LIBERECKO - V pondělí 3. října 2016 večer poškodil neznámý řidič jedoucí po silnici I/35 ve směru od Liberce na Hodkovice nad Mohelkou na sjezdu na Jablonec n. Nisou svodidlo a z místa nehody ujel. 

V pondělí 3. října 2016 v době kolem půl deváté hodiny večer jel neznámý řidič v dosud nezjištěném vozidle po silnici I. třídy č. 35 ve směru od Liberce na Hodkovice nad Mohelkou. V místech 31 km v katastru obce Jeřmanice, u sjezdu na Jablonec nad Nisou zatím z nezjištěných důvodů poškodil při levém okraji vozovky kovové svodidlo v délce dvou metrů a dále vyvrátil sloupek dopravního značení "Směrová šipka". Neznámý řidič následně z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. 

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslechb :974 466 575  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení řidiče, který nehodu zavinil. 

4.10.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem