Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky a druhého účastníka dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Nehoda se stala v pátek 13. ledna 2017 krátce po půl jedné hodině odpoledne na křižovatce ulic 5. května a Luční.  

Dopravní policisté pátrají po druhém účastníkovi dopravní nehody, která se stala v pátek 13. ledna 2017 krátce po půl jedné odpoledne v Jablonci nad Nisou, na křižovatce ulic 5. května a Luční. Řidička vozidla Škoda Roomster jela po hlavní silnici ulici 5. května a na křižovatce jí nedalo přednost z vedlejší silnice přijíždějící dosud nezjištěné osobní vozidlo. Narazilo tak do pravého boku vozidla Roomster.  Po střetu obou vozidel neznámá řidička z místa nehody ujela, aniž by učinila opatření, která jí ukládá zákon.  

2

Policisté nyní pátrají po neznámé řidičce. Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Jablonec nad Nisou tel.čísle: 974 474 254. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení řidičky, která nehodu zavinila.
 

18.1.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem