Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky a viníka nehody

LIBERECKO - Během noční doby z pátku na sobotu poškodil neznámý řidič v obci Mníšek oplocení pozemku a vzrostlé túje a z místa nehody následně ujel.  

Dopravní policisté pátrají po nezodpovědném řidiči, který během noci z pátku  5. srpna 2016 na sobotu 6. srpna 2016 poškodil v obci Mníšek ulici Dětská oplocení pozemku u domu a vyvrátil vzrostlé túje. K poškození došlo v době od 23.00 do 08.00 hodin. Následně neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. Na oplocení a vyvrácených tújích vznikla majiteli domu předběžná škoda 15 tisíc korun. 

V souvislosti s touto nehodou se policisté obracejí na případné svědky události, aby v případě poznatků kontaktovali dopravní policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla:  974 466 251 nebo 974 466 250. Jakékoliv informace k nehodě napomůžou policistům s objektivním posouzením nehodového děje. Policisté nevylučují skutečnost, že při nehodě nedošlo k poškození vozidla viníka a ke zranění osob ve vozidle. 


8.8.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem