Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody a nezodpovědného řidiče

LIBEREC - Nehoda se stala 19. dubna 2017 na parkovišti před obchodním centrem Nisa, v ulici České Mládeže. Neznámý řidič zde poškodil vozidlo VW Golf a z místa nehody ujel. 

Ve středu 19. dubna 2017 poškodil neznámý řidič v Liberci, ulici České mládeže na parkovišti mezi obchodním centrem Nisa a obchodním centrem Sconto zaparkované osobní motorové vozidlo VW Golf a z místa nehody, aniž by učinil vhodná opatření, ujel. Nehoda se stala v době od 10,30 do 15,00 hodin. Vozidlo VW Golf zaparkoval jeho majitel na začátku druhé parkovací řady ve směru od příjezdu z kruhového objezdu.  Na vozidle VW Golf vznikla předběžná škoda 10 tisíc korun.

Dopravní policisté nyní pátrají po viníkovi nehody. V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak  přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla:  974 466 570 nebo  974 466 251.


26.4.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem