Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

LIBEREC - V jednom případě spadl na střechu kamionu nezjištěný předmět a při druhé nehodě došlo k poškození vozu tím, že se z vozidla jedoucího před ním uvolnil předmět a narazil do vozidla. 

K jedné dopravní nehodě došlo 12. dubna 2013 kolem sedmé hodiny večerní. Řidič kamionu jel po silnici první třídy č. 35, a to ve směru od Prahy na Liberec. Když vyjel z tunelu, který se nachází na 22 km silnice v katastru obce Liberec, spadl na něj dosud nezjištěný předmět, a tím došlo k poškození střechy kamionu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Škoda na vozidle je odhadována na deset tisíc korun.
 
K další nehodě došlo 17. dubna 2013 kolem půl druhé odpoledne také na silnici I/35 ve směru od prodejny Makro v Doubí na Liberec. Řidič jel s vozidlem Škoda Octavia a z vozidla jedoucího před ním se uvolnil dosud nezjištěný předmět černé barvy, který do vozidla Škoda Octavia narazil. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Na majetku vnikla škoda ve výši deset tisíc korun.
 
Dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc. Pokud se někdo stal svědkem těchto nehod, ať informace sdělí na bezplatnou policejní linku 158, nebo policistům dopravního inspektorátu na tel.: 974 466 250, nebo na e-mail: policie.di@liberec.cz
 
por. Jana Světlá
komisař PIO KŘP LK
29. 04. 2013

vytisknout  e-mailem