Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky incidentu

LIBEREC – Policisté žádají veřejnost o spolupráci. 

Liberečtí policisté prověřují incident, při kterém mělo o uplynulém víkendu dojít k fyzickému napadení ženy v městské části Liberec - Růžodol.

Pátráme po totožnosti ženy a dalších osobách, které se pohybovaly v sobotu 27. ledna v době od 07:45 do 08:15 hodin v Liberci v ulici Sousedská, poblíž autobusové zastávky „Sousedská“ ve směru k obchodnímu centru Globus. Mimo jiné také v přilehlém okolí ulice Sousedská, zejména ve směru od kruhového objezdu u obchodního centra Globus až ke křižovatce s dalším kruhovým objezdem v ulici Londýnská a Letná u benzinové čerpací stanice Prim.

Žádáme tuto ženu či případné další osoby, které tuto ženu mohly zahlédnout, aby se ozvaly prostřednictvím bezplatné linky 158 policistům nebo aby navštívily nejbližší policejní služebnu. Vzhledem k tomu, že v této lokalitě je velký provoz vozidel, mohou policistům velmi pomoci také případné záznamy z kamer projíždějících řidičů.

Informace o ženě vysoké 165 cm, ve věku 40 až 45 let, která má hnědé vlnité vlasy v délce na ramena a byla oblečena do červené zimní bundy, mohou být policistům nápomocny při objasnění okolností incidentu.
 

30. ledna 2018
por. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem