Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kriminalisté žádají o pomoc veřejnost

ČESKÁ LÍPA - Včera neznámý pachatel v ulici Děčínská přistoupil k 53leté ženě, povalil ji na zem a přetahoval se s ní o její kabelku, kterou si žena ubránila. 

V úterý 18. března kolem 11.30 hodin v České Lípě v ulici Děčínská dosud neznámý pachatel s prázdným dětským kočárkem (viz. fotografie) přistoupil 53leté ženě, kterou povalil na zem a přetahoval se s ní o její kabelku. Tu si žena ubránila. Muž následně odešel a na místě zanechal uvedený kočárek. Ke zranění ženy nedošlo.
 
Popis pachatele: Muž ve věku asi 25 – 30 let, hubené postavy, vysoký 170 – 180 cm, krátké vlasy, na sobě měl šedou bundu a modré rifle.
 
Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v České Lípě žádají občany o pomoc při pátrání osoby dosud neznámého pachatele a tedy i po majiteli dětského kočárku, který pachatel zanechal na místě činu. Veškeré informace k výskytu, pohybu a totožnosti neznámého pachatele i majitele kočárku sdělte na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší služebně Policie České republiky.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
19. března 2014
 
Odkazy do noveho okna

Kočárek

Kočárek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem