Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Loupežné přepadení

SEMILY - nezvaný host v chalupě, vloupání do vozidla, loupežné přepadení benzínky. 

Vloupání do chalupy a stodoly

Nezvaný poberta řádil  v obci Bačov u Semil.  V době od 19.9.2009 do 3.10.2009 se vloupal do dvojchalupy, kde z objektu a z přilehlé stodoly odcizil elektrické nářadí a elektrické spotřebiče. Vzniklá škoda na odcizených věcech, je ve výši kolem 49 000 Kč. Další škoda vznikla na zařízení v době, kdy se pachatel dostával do objektu a kdy se v tomto pohyboval. Ta je ve výši kolem 24 000. Poškozenými jsou majitelé z Prahy ve věku 30 a 62 let.  

Vloupání do vozidla

Osobní automobil Škoda Felicia combi, který si jeho 19 letý majitel zaparkoval v Turnově - Alešově ulici, se stal předmětem zájmu neznámého pachatele. Ten po odjištění uzamčených dveří vnikl do vozidla, ze kterého odcizil autorádio a lezecké potřeby. Ke škodě na vozidle nedošlo. Způsobená škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 8 300 Kč. K uvedenému došlo v době od 2.10.2009 do 3.10.2009. 

Loupežné přepadení BČS v Semilech

Pod pohrůžkou namířené střelné zbraně požadoval po obsluze čerpací stanice vydání finanční hotovosti dosud neznámý, kuklou maskovaný pachatel. Obsluha čerpací stanice pachateli finanční hotovost vydala. Ke zranění osob nedošlo. K uvedenému došlo dne 2.10.2009 v době od 21.15 do   21.30 hodin na benzínové čerpací stanici v Semilech. Poškozenou přepadením je 23 letá žena a dále 28 letá majitelka.

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem