Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Na diskotéce byl zloděj

LIBEREC - Okradl dvě dívky. Škody jdou do tisíců. 

Na návštěvu diskotéky na Masarykově ulici v Liberci nebudou zřejmě v nejlepším vzpomínat dvě dívky, které se na ni přišly o víkendu bavit. Zábavu jim překazila nepříjemná událost, kterou zavinil nepoctivý návštěvník diskotéky. Obě dívky totiž přišly o své osobní věci, které jim zmizely i s kabelkami. Jedna z nich měla v kabelce kromě různých dokladů, mobilního telefonu a dalších věcí tak fotoaparát. A škoda, kterou jí zloděj způsobil, nebyla nijak malá. Dívka přišla o věci za dvacet tisíc korun.

Nemalé starosti měla i druhá dívka, která se obrátila na policisty. Rovněž i ji zloděj ukradl kabelku, ve které měla všechny své věci - peníze, klíče, doklady, peníze, dva mobilní telefony a také fotoaparát. Ani v tomto případě nebyla škoda zanedbatelná. Hodnota věcí byla 22 tisíc korun.

Obě dvě dívky byly okradeny v sobotu 2. října mezi jednou a druhou hodinou ranní. Je tedy zřejmé, že se mezi hosty diskotéky pohyboval i někdo, kdo se nepřišel jen bavit, ale svou přítomnost bral zřejmě jako příležitost ke krádežím. Oběma případy se intenzívně zabývají policisté, kteří provádějí potřebná šetření k odhalení nepoctivého návštěvníka diskotéky.

por. Bc. Vlasta Suchánková
e-mail: tiskova.krplb@mvcr.cz
tel.: 974 461 207
4. 10. 2010

 

vytisknout  e-mailem