Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

O čtyřkolky je velký zájem

LIBEREC - Během víkendu dvě ukradeny. 

Čtyřkolky se stávají stále populárnější a není již výjimkou je vidět na silnicích. Svou popularitu si ale zřejmě získaly i mezi zloději. Liberečtí policisté totiž prošetřují hned dva případy krádeží čtyřkolek, které byly ukradeny během uplynulého víkendu.

Jedna z nich zmizela v noci z pátka na sobotu z Kašparovy ulice. Černou čtytřkolku měl její majitel zaparkovanou před prodejnou Velkoplošný tisk v Liberci 25. Během noci ale zmizela a tím vznikla oznamovateli, který je současně i poškozeným škoda za bezmála 74 tisíc korun. I když policisté ihned po oznámení krádeže a zjištění důležitých údajů vyhlásili po motorce pátrání, nepodařilo se ji do současné doby nalézt.

O další čtyřkolku přišel její majitel ve Fojtce. Měl ji zaparkovanou v kůlně u domu, ta ale byla neuzaviratelná. Čtyřkolku v zelené barvě si zřejmě vyhlédl neznámý zlodě a v noci ze soboty na neděli ji odcizil. V tomto případě byla škoda mnohem vyšší, a to 200 tisíc korun.

Oběma případy se zabývají policisté, kteří zjišťují  poznatky k objasnění krádeží  - tedy jak k možným pachatelům, tak i  k tomu, kde čtyřkolky skončily.

Vlasta Suchánková
tiskova.krplb@mvcr.cz   974 461 207

vytisknout  e-mailem