Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté hledají svědky incidentu

LIBEREC - O silvestrovské noci kolem půl čtvrté nad ránem došlo v blízkosti křižovatky ulic Dr. Milady Horákové a Čechovy v Liberci k závažné potyčce dvou mužů. Policisté bezprostředně po incidentu zadrželi na místě 19 letého mladíka, kterého později obvinili ze zločinu ublížení na zdraví s následkem těžké újmy. Obviněný měl bodnout nožem do břicha 15 letého chlapce. S oběma aktéry incidentu mluvili tři lidé z nedaleké autobusové zastávky. Policisté je potřebují vyslechnout. 

     Dne 1. ledna letošního roku kolem půl čtvrté nad ránem poblíž křižovatky ulic Dr. Milady Horákové a Čechovy v Liberci došlo k závažné potyčce mezi dvěma mladíky. Při incidentu pak utrpěl bodnořeznou ránu v oblasti břicha 15 letý mladík. Jeho zranění si  tehdy vyžádalo okamžitou hospitalizaci v nemocnici. Policisté krátce na to zadrželi 19 letého muže, který měl o čtyři roky mladšího protivníka zranit nožem a obvinili ho ze zločinu ublížení na zdraví s následkem těžké újmy. Obviněnému v této souvislosti hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

     Vyšetřovatel žádá o pomoc s detailním zmapováním průběhu tohoto incidentu tři osoby z nedaleké autobusové  zastávky Čechova , které podle kamerových záznamů s oběma aktéry potyčky mluvily a možná jim i domlouvaly, aby se mu  ozvaly. Jejich svědectví by mohlo velmi napomoci k objasnění případu, který v sobě bohužel stále ještě skrývá mnoho otazníků.

     Svědci, na které se vyšetřovatel přímo se svou prosbou obrací, se mohou přihlásit na telefonní linku 974 466 324 nebo na tísňovou linku Policie ČR 158. Kontaktovat mohou také kteroukoliv služebnu Policie ČR. Policisty samozřejmě velmi zajímá i  případné svědectví dalších osob, kteří mají k případu co říci.

por. Bc. Ivana Baláková
20. ledna 2014

vytisknout  e-mailem