Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáváte muže na fotografiích? Ozvěte se nám.

LIBEREC – Liberečtí kriminalisté pátrají po totožnosti důležitého svědka. 

Liberečtí kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po důležitém svědkovi násilného činu, ke kterému došlo 16. září loňského roku v Liberci.
Dosud neznámý muž měl v době od 03:15 do 03:30 hodin u budovy Magistrátu města Liberec, na náměstí Dr. E. Beneše, fyzicky napadnout jinou osobu.
V blízkosti místa události zaznamenaly kamerové systémy neznámého muže, právě v čase, v němž došlo k fyzickému napadení. A právě jeho svědectví by mohlo výrazným způsobem přispět k objasnění důležitých okolností celého případu. V této souvislosti se kriminalisté obrací na veřejnost se žádostí o spolupráci.

Poznáváte-li osobu na přiložených fotografiích, ozvěte se policistům prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158, nebo informujte policisty na kterékoli ze součástí obvodních oddělení PČR.

Informace vedoucí ke ztotožnění osoby mohou výrazným způsobem přispět k objasnění případu.

Za spolupráci děkujeme.

Popis osoby:
Muž, ve věku kolem 27 let, je 170-175 cm vysoký, atletické postavy. Měl na krátko střižné tmavší blond vlasy. Na sobě měl zřejmě kostkovanou košili s krátkými rukávy, zřejmě žluto červené barvy, pod kterou měl černé tričko s širokým výstřihem. Na sobě měl široké plátěné nebo teplákové kalhoty světlejší barvy a černou obuv. Uvedený muž se pohyboval v blízkosti centra města a není vyloučeno, že mohl navštívit některý z místních barů a nočních podniků.

16. července 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem