Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

"Vidět a být viděn"

KRAJ - Celorepubliková dopravně preventivní akce zaměřená na kontrolu správného osvětlení vozidel proběhne i v Libereckém kraji. 

Na celém území Libereckého kraje probíhá ve dnech od 10. – 14. listopadu 2014 celorepubliková akce „Vidět a být viděn“, která je ve spolupráci s BESIPEM. Tato akce je zaměřena na preventivní kontroly funkčnosti světlometů a jejich správného používání.
 
Policisté společně s krajskými koordinátory BESIPU budou řidiče upozorňovat na problematiku nesprávného seřízení světlometů u automobilů a vysvětlovat, jak výrazně může ovlivnit jejich reakce na silnicích správné nastavení světlometů.
 
Řidiči při této dopravní kontrole od pracovníků BESIPU obdrží poukaz na seřízení a renovaci světlometů ve vybraných autoservisech AUTO KELLY, které se uskuteční v posledním týdnu listopadu 2014.  
 
Na území Libereckého kraje se řidiči s touto hlídkou mohou setkat v České Lípě a v Liberci. Na Českolipsku proběhne společná hlídka ve středu 12. 11. 2014 od 14,00 – 17,00 hodin u autobusové zastávky U Jezu.  Na Liberecku pak v pátek 14. 11. 2014 od 11,00 - 14,00 hodin na ulici Vratislavická  (u Lidlu).  Řidiči, tak mají jedinečnou příležitost nechat si zkontrolovat seřízené světlomety zdarma.
 
por. Jana Světlá
10. 11. 2014

 

 

vytisknout  e-mailem