Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody ve Smržovce

JABLONECKO - V pondělí 1. srpna dopoledne dosud neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem ve Smržovce v ulici Hlavní poškodil zaparkovaný vůz, nezastavil a z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takovém případě ukládá zákon. 


V pondělí 1. srpna dopoledne se dvanáct minut po desáté hodině stala ve Smržovce v ulici Hlavní dopravní nehoda.
Řidička s vozidlem Nissan Qashqai jela uvedenou ulicí ve směru od centra města na Tanvald, kde tento vůz také při pravém okraji vozovky zaparkovala a šla naproti přes silnici na nákup do obchodu s pečivem. Zde uslyšela ránu, podívala se z prodejny ven a spatřila nákladní vozidlo se žlutou plachtou, které poškodilo levé zpětné zrcátko na jejím zaparkovaném voze. Neznámý řidič s uvedeným dosud nezjištěným nákladním vozidlem na místě dopravní nehody nezastavil a odjel směrem na Tanvald, aniž by splnil povinnosti, které mu v takovém případě ukládá zákon.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace vedoucí k ustanovení neznámého řidiče a nezjištěného nákladního vozidla i k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody.


8. 8. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Smržovka 1

DN Smržovka 1 

Detailní náhled

DN Smržovka 2

DN Smržovka 2 

Detailní náhled

DN Smržovka 3

DN Smržovka 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem