Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům události

JABLONEC NAD NISOU - Při rekonstrukci domu došlo k pádu zdiva na chodník. 

     Ve středu 1. srpna v 10.55 hodin v Jablonci nad Nisou v ulici 28. října došlo při stavebních pracích k pádu zdiva – řady cihel z čelní strany rodinného domu na přilehlý chodník a část komunikace. V době pádu zdiva nebyl chodník opatřen žádným označením o provádění stavebních prací ani žádnými zábranami.
 
     V té době šla po uvedeném chodníku směrem na Horní náměstí žena, která se v době pádu zdiva nacházela asi 10 metrů od místa události. Poté přešla ulici na druhý chodník a pokračovala dále ve směru své chůze.
 
     Žádáme tuto ženu a další svědky celé události, aby se přihlásili osobně se svým svědectvím policistům na Obvodní oddělení PČR v ulici 5. května 60 v Jablonci nad Nisou nebo je kontaktovali na tel. č. 974 474 651 případně na bezplatné lince 158.
 
     Pro policisty je svědectví osob pohybujících se v dané chvíli na místě události velice důležité, jelikož již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. V případě, že bude prokázána vina konkrétní osobě, hrozí jí trest odnětí svobody až na pět let.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
2. srpna 2012
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem