Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Znáte je?

LIBEREC – Policisté pátrají po totožnosti dvou mužů, kteří by svým svědectvím mohli napomoci objasnění případu zneužití platebního prostředku. 

Policisté, kteří zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, žádají o spolupráci veřejnost, při zjištění totožnosti dvou mužů. Ti se v neděli 10. února pohybovali v prostoru benzinové čerpací stanice v ulici Mydlářská v Liberci. Oba muži v době mezi 18:30 a 18:45 hodin navštívili benzinovou čerpací stanici Kontakt. Zakoupili drobné zboží a po zaplacení z místa odešli. Jeden z mužů se pak o několik málo minut později vrátil, opět nakoupil a z benzinky odešel.
Oba muži jsou ve věku mezi 20-30lety. První byl oblečen v šedobílou bundu s tmavými zipy, s tmavými rukávy a rameny, pod bundou měl pravděpodobně mikinu s modrou kapucí. Na dolní části zad bundy je patrný tmavý nápis PRGS. Oblečen byl v šedé tepláky, na nohou měl béžové nebo světle hnědé boty nad kotníky s tmavou obrubou. Mladý muž měl krátce střižené tmavé vlasy.
Druhý z mužů byl oblečen v tepláky šedobéžové barvy s tmavými kapsami, tmavou bundu s kapucí. Na nohou měl béžovou nebo světle hnědou obuv nad kotníky s tmavou obrubou.

Žádáme občany, kteří muže na fotografiích poznávají, aby se ozvali policistům na lince 158 nebo aby informace o osobách předali policistům přímo na služebně obvodního oddělení Vápenka případně na jakékoli součásti Policie ČR. Zároveň policisté žádají o totéž oba muže zobrazené a fotografiích.
Jakékoliv informace mohou policistům dopomoci ke zjištění totožnosti mužů a přinést důležité skutečnosti k objasnění případu.

25. března 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem