Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Krajské ředitelství policie Libereckého kraje uspořádalo přebory v běhu na lyžích

KRAJ - V oblíbené zimní disciplíně poměřili síly sportovci Libereckého, Královéhradeckého a Pardubického kraje. 

Dne 30. ledna 2018 uspořádalo Krajské ředitelství policie Libereckého kraje přebory v běhu na lyžích, kterých se zůčastnili policisté a zaměstnanci Krajských ředitelství policie Libereckého, Královéhradeckého a Pardubického kraje. Čestnou funkci ředitele závodů zaujal ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje plk. Mgr. Vladislav Husák. Čestnými hosty zimního sportovního klání byli ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje plk. JUDr.  David Fulka a ředitel Krajského ředitelství policie Pardubického kraje plk. Mgr. Jan Švejdar.

Závody se konaly v biatlonovém areálu Sportovního klubu policie v Harrachově. Účastníci klání soutěžili ve třech věkových kategoriích v klasické i volné disciplíně na tratích 10 a 5 kilometrů. Počasí sportovcům přálo. V noci z pondělí na úterý lehce přimrzlo a v úterý v časných ranních hodinách napadly dva centimetry čerstvého sněhu, což byly pro běžce na lyžích ideální podmínky. Přeboru se zúčastnilo 72 soutěžících.přebor 5

Na Policejním mistrovství České republiky v běhu na lyžích budou reprezentovat Krajské ředitelství policie Libereckého kraje naši sportovci  s následujícími výsledky. Na 10-ti kilometrové trati v disciplíně volná technika dosáhl npor. Mgr. Jaroslav Kozák z Územního odboru Semily času 26minut a 30,9 sekundy a v klasické technice na stejné trati času 32 minut a 12,4 sekundy. Deset kilometrů ve volné běžecké disciplíně prap. Jiří Major rovněž z Územního odboru Semily uběhl za 28 minut a 10,3 sekundy.  Desetikilometrovou trať překonal za 30 minut a 06,1 sekundy klasickým stylem a  stejnou trať ještě volným stylem za 26 minut a 01,8 sekund pprap. Bc. Pavel Kocián z Územního odboru Jablonec nad Nisou.

V Harrachově však šlo především o prezentaci zdravé sportovní aktivity v překrásném horském prostředí. Běh na lyžích vnímají jeho účastníci jako skvělou příležitost k relaxaci i k posílení své fyzické kondice a všem tuto sportovní zimní disciplínu  vřele doporučují.

7. února 2018
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

přebor 3

přebor 3 

Detailní náhled

přebor 4

přebor 4 

Detailní náhled

přebor 5

přebor 5 

Detailní náhled

přebor 6

přebor 6 

Detailní náhled

přebor 8

přebor 8 

Detailní náhled

přebor 7

přebor 7 

Detailní náhled

přebor 2

přebor 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem