Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Pátrání po uprchlém vězni - AKTUALIZACE

Pardubický kraj – Kriminalisté vyhlásili pátrání po uprchlém vězni. 

AKTUALIZACE - Odvoláváme pátrání po uprchlém vězni.

Pražští policisté v neděli 12. listopadu 2023 kolem 18. hodiny získali informaci o pohybu uprchlého vězně, který měl cestovat metrem do stanice Českomoravská. Na místo ihned vyrazili kolegové z místního oddělení Letňany, kteří muže vypátrali nedaleko v parku u obchodního centra. Hledaného na místě zadrželi a následně ho předali v nezraněném stavu vězeňské službě pankrácké vazební věznice. 

13.11.2023
por. Mgr. Andrea Muzikantová
tisková mluvčí Policie ČR Pardubického kraje

Hledaný šestapadesátiletý muž odešel ze střeženého pracoviště na adrese Palackého třída v Pardubicích. Naposledy byl viděn dnes 27. října okolo půl šesté ráno.

Muž má 182 centimetrů vysokou, štíhlou postavu. V době odchodu měl na sobě světlé triko s dlouhým rukávem a černé pracovní kalhoty s kšandami. Na tváři měl plnovous, nicméně je pravděpodobné, že se na útěku bude snažit změnit svůj vzhled i oblečení. Hledaný má vazby na území hlavního města Prahy, kde v minulosti páchal majetkovou trestnou činnost. Může se ale pohybovat po celém území naší republiky.

Využitím veškerých dostupných prostředků a dosavadní součinností policie a vězeňské služby se doposud nepodařilo zjistit aktuální místo pobytu vězně. Vzhledem k tomu se obracíme na veřejnost s žádostí o spolupráci.

Jakoukoliv informaci k pobytu či pohybu uprchlého vězně přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

(Pozn. Pokud již odkaz není aktivní, byl hledaný muž vypátrán)

27. října 2023
por. Mgr. Iveta Kopecká
tisková mluvčí Policie ČR Pardubického kraje

vytisknout  e-mailem