Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Agresivní host

a další zprávy z Přerovska 

Alkohol se stal důvodem k agresivitě
 
V pondělí mezi jednou a druhou hodinou ranní došlo k roztržce mezi podnapilými hosty a majitelem baru v Lipníku n. Bečvou. Ten odmítl zákazníky vzhledem k jejich podnapilosti obsloužit. To se nelíbilo 21letému mladíkovi, který začal převracet stoly a židle v místnosti. Po příjezdu hlídky městské policie rozbil úderem rukou skleněné výlohy po obou stranách vstupních dveří. Ke zranění osob nedošlo a celková škoda byla vyčíslena na 15 500 Kč. Je podezřelý z trestných činů výtržnictví a poškozování cizí věci, za které mu hrozí odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.
 
Krádež elektrocentrály
 
V době od 14.-17.8.2009 neznámý pachatel v obci Křenovice odcizil elektrocentrálu. Ta byla umístěna na břehu staveniště opravovaného koryta odvodňovacího kanálu. Firmě ze Zlínska byla způsobena škoda 30 087 Kč.
 
Dopravní nehoda motorkářky
 
Včera odpoledne jela řidička (1992) na motocyklu Honda ve směru od obce Lazniky na Tršice. Plně se nevěnovala řízení a při projíždění prudké levotočivé zatáčky přejela přes střed vozovky do protisměru. Zde se bočně střetla s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Felicia. Při nehodě došlo k těžkému zranění samotné řidičky s předběžnou stanovenou dobou léčení 1 až 2 měsíce a dále došlo k těžkému zranění jejího spolujezdce (1965), u kterého byla doba léčení stanovena na více než šest týdnů. U řidičky byl nařízen odběr krve ke zjištění alkoholu v krvi. Řidič osobního vozidla zranění neutrpěl a požití alkoholických látek bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Mladistvá dívka je podezřelá z provinění ublížení na zdraví.
 
 
 

vytisknout  e-mailem