Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Kola v kurzu

NOVOJIČÍNSKO-vyhrožovala nožem 

Vykradené sklepy v Kopřivnici. Jedno z odcizených kol nalezeno v Příboře.

Kopřivničtí policisté prověřují víkendové případy krádeží vloupáním do sklepních prostor obytných domů na ulici Lidické a kpt. Nálepky. Pachatel za použití nářadí překonal uzamčené sklepní prostory, z kterých odcizil pánské horské jízdní kolo zn. SPRINTER stříbrno-černo-červené barvy a pánské horské jízdní kolo zn. Max Bike modré barvy.  Další odcizené jízdní kolo Author Stratos odložil v Příboře na ul. Pilonýrů, kde bylo nalezeno a zajištěno policisty. To bude vráceno majiteli.

Celková způsobená škoda na odcizených věcech a poškozeném majetku dosáhla téměř 20 tisíc korun. Po odcizených kolech je vyhlášeno pátrání.

 

Vyhrožovala zabitím

Po výhrůžkách zabitím skončila s téměř třemi promile alkoholu na protialkoholní záchytné stanici.

V neděli po obědě vyhrožovala 27letá žena svým známým v bytě s nožem v ruce, že je zabije. Přivolaní policisté podezřelou vyzvali k vydání zbraně. Ta předmětný nůž, který v době kontroly měla zasunutý v kalhotách mezi hýžděmi, policistům vydala. Následně byla zadržena a převezena na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Nyní je podezřelá ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování. Co jí k tomuto jednání vedlo je předmětem dalšího šetření.

 

Nový Jičín 4. 7. 2016

por. Mgr. Petr Gřes

komisař/skupina tisku a prevence/ Nový Jičín

vytisknout  e-mailem