Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádeže a podvod

Bruntál - přišli o peněženku i mobil a vzal si televizi na splátky, které neplatí 

Televizi si vzal na splátky, které neplatí
Z trestného činu úvěrového podvodu byl v těchto dnech policejním komisařem SKPV OHK obviněn 64letý muž z Jeseníku. Svého protiprávního jednání se měl dopustit tím, že dne 7.8.2008 v Krnově v prodejně elektroniky si zakoupil na úvěr plazmovou televizi v hodnotě 20 195 Kč. Na místě uhradil dva tisíce a zavázal se splácet měsíčně 1 352 Kč. Do smlouvy uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnání, výši příjmů a po obdržení zboží již žádné splátky neplatil. Způsobená škoda činí 18 195 Kč.
 
Šla si objednat jídlo a mezitím jí zmizela peněženka
Odcizení peněženky z batohu nahlásila včera 2.9.2010 bruntálským policistům 28letá žena. Okrást jí měl dosud neznámý pachatel ve středu 1.9.2010 v Bruntále v jídelně na ulici Slovenské. Poškozená si nechala batoh u stolu a šla si objednat jídlo, čehož využil pachatel a peněženku jí z přední kapsy batohu odcizil. V ní měla finanční hotovost 1 200 Kč, doklady, platební karty a další věci. Způsobená škoda činí 1 900 Kč.
 
Při hře přišel o mobil
Ve čtvrtek 2.9.2010 v herně na ulici Požárníků v Bruntále hrál 14letý mladík u stolního PC hru a odložil si na opěradlo židle bundu. Toho využil neznámý pachatel, který mu z kapsy bundy odcizil mobilní telefon Sony Ericsson W205. Škoda činí 1 999 Kč.
 
 
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem