Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Loupežné přepadení směnárny

zhodnocení činnosti policistů i občanů a jejich ocenění  

Starostka města Krnov Alena Krušinová, hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas a ředitel Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje plk. Tomáš Tuhý se zúčastnili zhodnocení činnosti policistů a občanů, kteří se podíleli na zneškodnění nebezpečného pachatele, který dne 30.9.2010 přepadl směnárnu v obchodním domě Prior v Krnově.  Setkání proběhlo dne 18.1.2011 odpoledne na krnovské radnici.
Pan krajský ředitel provedl shrnutí celého opatření ze dne 30.9.2010 a vyzvedl práci policistů i občanů, kteří pomohli zneškodnit nebezpečného pachatele. Ocenil spolupráci všech složek IZS, zájem místní samosprávy a pana hejtmana. Vyzvedl také komunikaci s médii, která poskytovala aktuální informace ihned z místa loupežného přepadení. 
Konstatoval a poděkoval, že svým rychlým zákrokem všichni přítomni zabránili dalšímu útoku a ohrožení života a zdraví jiných osob.
Starostka Krnova Alena Krušinová a hejtman Jaroslav Palas zároveň při této příležitosti poděkovali jak policistům, tak občanům, kteří projevili při zneškodnění pachatele mimořádnou statečnost a odměnili je čestným uznáním, plaketou hejtmana , peněžitým darem a poukazem na lázeňský pobyt.
 
komisař por. Bc. Tušková Pavla

pisbr♦mvcr.cz

19.1.2011

ocenění-všichni společně.jpg
ocenění11.jpg
ocenění10.jpg
ocenění9.jpg
ocenění8.jpg
ocenění7.jpg
ocenění5.jpg
ocenění4.jpg
ocenění3.jpg
ocenění2.jpg
ocenění1.jpg

vytisknout  e-mailem