Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Podezřelý muž zadržen

MsK - během dvou hodin policisté zadrželi muže, podezřelého ze spáchání zvlášť závažného zločinu  

Již podruhé v tomto měsíci policisté během několika hodin po oznámení úmrtí zadrželi osobu podezřelou ze spáchání tohoto zločinu.

V noci 18. dubna přijali policisté oznámení o úmrtí muže v blízkosti nádraží v Karviné. Jelikož skutečnosti nasvědčovaly možnému spáchání zvlášť závažného zločinu násilného charakteru, byli na místo činu kromě kriminalistů okamžitě povoláni policisté speciální pořádkové jednotky a psovod se služebním psem za účelem efektivního pátrání po pachateli. Policisté měli důvodné podezření, že se nachází v blízkém okolí. Po půl hodině zadrželi muže, jenž měl u sebe předmět, který nasvědčoval, že jim mohl být spáchaný prověřovaný zločin.

V současnosti kriminalisté prověřují podíl zadrženého podezřelého na úmrti nalezeného muže. Vzhledem k tomu, že vyšetřování je teprve v počátečním stádiu, další bližší informace podáme později.

Od oznámení nálezu mrtvého muže po zadržení možného pachatele uplynuly necelé dvě hodiny. Tato krátká doba svědčí nejen o perfektní spolupráci jednotlivých součástí Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje, ale také profesionálním nasazením všech zúčastněných policistů, jak Územního odboru Karviná, tak přímo krajského ředitelství.

 

por. Mgr. Daniela Vlčková
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
19.4.2011
 

vytisknout  e-mailem