Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy

Karvinsko - policisté šetří několik vloupání, kde předmětem zájmu bylo drahé nářadí.... 

V Havířově-Bludovicích na Selské ulici dosud neznámý pachatel vnikl do rodinného domu. Plot překonal rozpletením, dovnitř domu vnikl po vypáčení garážových vrat. Dům je v současné době neobývaný, probíhá rekonstrukce. Pachatel sebou odnesl zahradní traktor, sněžnou frézu, lednici, křovinořez, elektrické nůžky, pračku a další věci. Předběžně vyčíslena škoda je ve výši 82 500 Kč.
Orlovští policisté přijali oznámení o vloupání do firemního skladu. Zatím nezjištěný pachatel vytrhl vjezdovou bránou a poté násilím vnikl do skladu. Uvnitř odcizil sedm elektromotorů, pět elektrovibrátorů na výrobu tvárnic, hotovost a další věci. Majitel vyčíslil škodu na 63 500 Kč.
Včera asi dvě hodiny po půlnoci neznámý poberta vypáčil mříže na schodišti jednoho sídlištního orlovského domu. V suterénu odcizil monitor, PC reuter, PC pro kamerový systém, předvodníky signálu a další věci. V krádeži pokračoval dále. Násilím vnikl i do vedlejší sklepní místnosti. Tam vzal dvě elektrické vrtačky, elektrické ruční míchadlo, úhlovou brusku a další nářadí. Místnímu bytovému družstvu byla krádeží způsobená škoda ve výši 57 500 Kč.
komisař PIS Karviná
Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 16.6.2010

vytisknout  e-mailem