Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policie žádá o spolupráci

Frýdek-Místek - hned ve dvou případech žádají frýdeckomístečtí policisté o pomoc občany. 

Cyklista na místě nehody zanechal své kolo
     
        Dopravní inspektorát ve Frýdku-Místku žádá  veřejnost o spolupráci  při zjištění totožnosti cyklisty nebo vlastníka jízdního kola v souvislosti s dopravní nehodou. Ta se stala  dne 30.7. 2011 okolo 19:15 hodin. Ke střetu došlo mezi  osobním automobilem Škoda Octavia a cyklistou  mimo obec Raškovice na křižovatce silnice III/48414 s místní komunikací  poblíž domu čp. 523.  Cyklista místo nehody opustil a zanechal zde horské jízdní kolo zn. Ridley Limit, černobíle barvy. Jedná se bicykl z limitované edice, kdy těchto bylo údajně vyrobeno jen okolo 25-ti kusů.
V případě poskytnutí informace kontaktujte  Dopravní inspektorát Frýdek-Místek ,na telefonní číslo 974 732 259 nebo volejte linku 158.

Muž v komatu neznámé totožnosti

        Druhým případem, ve kterém policisté žádájí o pomoc občany je ustanovéní totožnosti neznámého muže. Ten byl nalezen dne 2.10. 2011 okolo 21:40 hodin ve Frýdku-Místku na ulici Revoluční  v bezvědomí pod schody  do Gaudia.  Jedná se o muže ve věku okolo 50-ti let, hubený,mírně prošedivělé vlasy a výšky cca 180 cm. (viz foto).
Rovněž i v tomto případě, každý kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k neznámému muži nechť volá  linku 158 nebo obvodní oddělení PČR ve Frýdku -Místku  na tel. číslo 974 732 650.

nprap. Bc. Vlastimil Starzyk
6. října 2011

Foto: PČR F-M/ muž neznámé totožnosti

vytisknout  e-mailem