Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Povedený návštěvník

ÚO Bruntál - odcházel z návštěvy bohatší o 4 tisíce a jiné události 

Řídil auto pod vlivem alkoholu
Ve středu 22.2.2012 jsme sdělili podezření 33letému muži z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Toho se měl dopustit tím, že dne 19.2.2012 ve Starém Městě řídil automobil Felicia pod vlivem alkoholu. Při kontrole jsme mu naměřili 1,37 a následně 1,31 promile. Na místě jsme mu také zadrželi řidičský průkaz. Nyní mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
Z návštěvy odcházel bohatší o 4 200 Kč
Povedeného návštěvníka si pozval do svého obydlí 60letý muž, po jeho odchodu přišel na to, že mu chybí v peněžence 4 200 Kč. Bruntálští policisté v těchto dnech sdělili 21letému muži podezření z přečinu krádeže. Toho se měl dopustit tím, že dne 14.1.2012 na návštěvě v bytě v Bruntále na ulici Dlouhá měl z odložené peněženky poškozenému odcizil finanční hotovost 4 200 Kč a občanský průkaz. Svého protiprávního jednání se měl mladý muž dopustit i přes skutečnost, že byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen.
 
Nezletilá dívka se zapomněla venku s kamarády
Včera v podvečerních hodinách vrbenští policisté přijali oznámení od 36leté ženy, že se její nezletilá dcera nevrátila včas z venku domů a neví, kde nyní je. Po dívce jsme začali ihned pátrat a následným dotazem u matky jsme zjistili, že dcera se už vrátila domů. Jako důvod pozdního příchodu uvedla, že si hrála venku s kamarády a zapomněla kolik je hodin.
 
Před koncertní síní si nechala kolo a přišla o něj
Krnovští policisté šetří krádež jízdního kola, které si majitelka uzamkla, ale ani to nepomohlo. Prozatím neznámý pachatel dne 21.2.2012 odcizil před koncertní síní na ulici Sv. Ducha v Krnově uzamčené dámské jízdní kolo Liberta. Způsobená škoda činí přes 2 tisíce Kč.
 
                                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková P.
 23.2.2012
 

vytisknout  e-mailem