Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přepadení prodejny

Karvinsko - maskovaného pachatele pronásledoval náhodný svědek...... 

Dolní Lutyně - 17.8.2011

Přepadení v prodejně

Kolem půl sedmé večer vstoupil do prodejny čerpací stanice se zbraní v ruce neznámý muž. Přes obličej byl makován kuklou, přes pusu šálou a na hlavě měl kapuci. Po obsluze požadoval peníze. Žena ze strachu pachateli vydala bezmála pět tisíc na hotovosti.

Statečný svědek

Pachatele si všiml náhodný svědek, který neváhal a ihned zareagoval. I když nevěděl, že podezřelý je ozbrojen začal ho pronásledovat. Pachatel prchal přes ulici Karvinskou, přeskočil svodidla a přeběhl potok. Tam na něj čekal komplic ve vozidle Ford Fiesta, tmavě modré barvy a z místa odjeli. Zranění nikdo nebyl.

Ihned po oznámení přepadení bylo po pachatelích v ujíždějícím vozidle vyhlášeno pátrání. Během prověřování policisté zjistili, že na vozidle byly registrační značnky z jiného ...odcizeného vozidla.

Kriminalisté přivítají každou informaci, která by napomohla k dopadení pachatelů. Žádáme i občany, kteří viděli osobní vozidlo zn. Ford Fiesta, modré barvy (starší model) v katastru obce Dolní Lutyně v době od šesté do sedmé hodiny večer, aby policii kontaktovali.

Občané mohou volat na tel. č. 596 523 306 - Kriminální policie Orlová nebo na bezplatnou linku 158.

Popis pachatele, který přepadl obsluhu v prodejně: muž vysoký asi 180 cm, oblečen do tepláků tmavě šedé barvy a mikiny světle šedé barvy.

por. Mgr. Zlatuše Viačková, komisař PIS Karviná

vytisknout  e-mailem