Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Při výměně kola přišel o všechno

Karvinsko-na předním sedadle nechal peněženky 

Během výměny kola přišel o všechno
 
Chvilková nepozornost, odemčené vozidlo a cenné věci na předním sedadle spolujezdce. To vše hrálo do noty neznámému pachateli, který v Českém Těšíně včerejšího dne   před půldruhou odpolední odcizil z vozidla Subaru Forester tří pánské peněženky. Řidič vozidla se v době odcizení plně věnoval výměně levého předního kola a pozapomněl, že na předním sedadle nechal peněženky. Majitel, cizí státní příslušník, tak přišel o veškeré osobní doklady, platební kartu, finanční hotovost 2.000 zlotých, 3.000 euro a 220 korun. Celková škoda se vyšplhala na částku 87.483 korun.
 
Zlost si vybil na nevinném
 
Bez jakýchkoliv slov a upozornění napadl v Karviné Hranicích na ulici Einsteinové přímo na chodníku neznámý pachatel mladíka. K události došlo v neděli hodinu před půlnocí. Poškozený, ročník 1992, po dvou nečekaných úderech pěstí přímo do rtů, má vylomené dva přední zuby.
 
Poškození vozidla
 
Během víkendu se Havířově Podlesí kolem zaparkovaného vozidla prošel neznámý výtržník. V ruce držel nezjištěný ostrý předmět, kterým úmyslně po celé levé straně vozidla VW California způsobil rýhu. Majitel škodu vyčíslil na částku 17.000 korun.
 
 
vrchní inspektor PIS
nprap. Jaroslav Kus, zpravodajství 31.8.2010
 
 

vytisknout  e-mailem