Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Přišel o doklady i peníze

Bruntál- opět se pachatel zaměřil na odstavené vozidlo a další  

 
Přišel o doklady i peníze
V dopoledních hodinách dne 26.1.2012 v obci Skály nechal 57letý řidič odstavené a řádně uzamčené osobní vozidlo VW POLO  na parkovišti před místní firmou. Neznámý pachatel využil nepřítomnosti majitele a po rozbití okna levých předních dveří odcizil z  přihrádky peněženku, ve které byly uloženy osobní doklady a finanční částka okolo 200 Kč. Jednáním pachatele řidič nepřišel jen o OTP k vozidlu VW, ale i o doklady k dalšímu vozidlu a motocyklu, které měl společně uschovány v peněžence. Škoda poškozením vozidla VW Polo se vyšplhala do výše 3 tisíc Kč.  
 
 
Nedání přednosti ho vyšlo draho
V Krnově dne 26.1.2012 na křižovatce ulic Hlubčická a U Jatek došlo krátce před 14:00 hodinou ke střetu dvou vozidel.
Řidič jedoucí s vozidlem Mazda z vedlejší ulice U Jatek při odbočování vlevo na hlavní komunikaci ulice Hlubčická nedal přednost po hlavní jedoucímu vozidlu Renault.  Následně došlo ke střetu přední levou částí vozidla Mazda a přední částí vozidla Renault Clio.
Při nehodě utrpěla řidička renaultu lehké zranění. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní. Na vozidle Mazda vznikla škoda ve výši okolo 90 tisíc Kč a na vozidle Renault škoda ve výši okolo 40 tisíc Kč.


 
 
komisař por. Ing. Ivana Křištofová
 
 za 26.1.2012
 
 
 

vytisknout  e-mailem